Een stralende huid

Sinds 2007 is deze praktijk een begrip in het Land van Maas & Waal. Gestart in Boven-Leeuwen, sinds 2019 gevestigd in het hart van Druten onder de naam: Angela’s.

Bij mij kunt u terecht voor een stralende huid. Van huidverbeterende behandelingen met alleen producten, tot zeer effectieve behandelingen die worden uitgevoerd met apparatuur. Dan moet u denken aan het verwijderen van oneffenheden, zoals couperose, steelwratten en pigment/ouderdomsvlekken. Heeft u een doffe huid of grove poriën, kleine littekens of wilt u de kers op de taart? Dan is de microdermabrasie i.c.m. ultrasound een échte aanrader.

Tot slot richt ik me op permanente make-up. Mijn doel is om een natuurlijke look te creëren. Een prachtige subtiele eyeliner, of juist 1 die net iets voller is? Wilt u wat vollere wenkbrauwen die er keurig uitzien? Dat is allemaal mogelijk.

Tot slot wil ik aan u kwijt dat ik veel aan bijscholing doe. Ik blijf graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en hou graag mijn kennis up-to-date.

Stralende groet,
Angela de Weijert

Reserveer nu bestaande klant Reserveer nu nieuwe klant