Voetverzorging

Voor wie?

Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Een pedicurebehandeling is geschikt voor iedereen, zowel jong als oud. Of u nu komt met klachten of enkel voor een verzorgende behandeling en met gelakte nagels de deur uitgaat, het is allemaal mogelijk.

Mensen met reuma & diabetes kunnen ook terecht in onze salon voor een medisch pedicurebehandeling. Zij krijgen dezelfde behandeling, welke hieronder staat beschreven, gegeven door een medisch pedicure. Er wordt alleen nóg meer rekening gehouden met alle risico's en vaak worden uw voeten gescreend op gevoel en doorbloeding. Heeft u diabetes en/of reuma? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding! Vraag er gerust naar in de salon.

Wat gaan we doen?

Angela is gediplomeerd medisch pedicure. Dat wil zeggen dat zij een 'basis pedicure' is, hiermee bedoelen we dat zij uw voeten een behandeling geeft welke bestaat uit:

  • Nagels knippen en verzorgen
  • Nagelriemen verzorgen
  • Ingroeiende nagels behandelen
  • Eelt, likdoorns en kloven behandelen
  • Nagels lakken (niet standaard inbegrepen, wel bij te boeken)
  • Voeten incremen
  • Schoen- en productadvies geven
Ingroeiende nagels?   De oplossing: een nagelbeugel
Een missende hoek / gedeelte van de nagel? De oplossing: een nagelreparatie d.m.v. gel
Likdoorn tussen teen / hamerteen? De oplossing: een orthese (een hulpstuk van siliconen)
Wrat(ten)? De oplossing: cryotherapie d.m.v. bevriezing
Druk onder de voet / tussen tenen? De oplossing: vilttechniek (tijdelijke drukontlasting)

 

        

 

 

 

Resultaat: 

Het resultaat is afhankelijk van verschillende factoren. Natuurlijk streven we naar perfect verzorgde voeten, zodat u pijnloos de salon uit kunt wandelen! 
U begrijpt dat dit resultaat alleen succesvol kan zijn wanneer we samenwerken. Wij adviseren u dan ook een behandeling eens in de 6 weken & gaan er
vanuit dat u thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten.