Make-up

Make-up

Heeft u een feestje, bruiloft, gala of een andere bijzondere gelegenheid? Dan is het mogelijk om uw make-up door ons te laten verzorgen.

Er wordt gewerkt met make-up van Golden Rose. Deze lijn bestaat uit een groot assortiment prachtige kleuren. Alles op het gebied van make-up; van long lasting lipstick tot terracotta oogschaduw. Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Dagmake-up € 25.-
Glamourmake-up    30.-

Bruidsmake-up:

Ja, ik wil.... een mooi bruidje zijn!  Het mooiste moment in uw leven, dan wilt u er toch verpletterend uitzien? Het is daarom aan te bevelen om een paar weken voor de bruiloft een afspraak te maken voor een proef make-up om alle wensen te bespreken. Hierbij kijken we naar het gezicht, het bruidsboeket, kleuren, etc.

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up in de praktijk*   120.-

TIPS:

  • Uiteraard is het ook mogelijk om de moeder, schoonmoeder, zus en/of bruidsmeisjes te voorzien van een schitterende glamourmake-up.
  • Om er zeker van te zijn dat de make-up de hele dag blijft zitten, is het aan te raden een "mist"  te gebruiken ónder de make-up, en/of eyeshadow primer (Verkrijgbaar in de praktijk)
  • Wilt u de bruidsmake-up op de grote dag op locatie? Dat kan, tegen een kleine kilometervergoeding kom ik naar de bruidslocatie.

Bovenstaande prijzen zijn geldig t/m 31-12-2020

  • Prijs bruidsmake-up is een 'vanafprijs' deze hangt af van de tijdsduur.